Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sollen.se/kackkaka.se/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Halloween kalas | Käck kaka

Halloween kalas

Nu är det dags igen. Dags för Halloween-kalas. Och eftersom jag är mammaledig och har det lilla extra ledig tid så blir det extra mycket bak.

Halloween kalas - cupcakes

Spökkakor till Halloween-kalas

Halloween kalas - spökkakor

Oreo kakor doppade i mörk resp vitchoklad. Här hittar du recept till oreo kakor och set av halloween utstickare.

Avhuggna fingrar

När jag gjorde de så har jag testat först på vår son för att se om femåringar är redo för sådant. Han tyckte det var lite för läskigt och bad mig att inte servera detta till hans kompisar. Så det blir föräldrarna som kommer att festa på dem.  Dem var supergoda men det känndes väldigt konstigt att gnaga på en finger.

Här hittar du recept till avhuggna fingrar.

Halloween cupcakes

Halloween kalas cupcakes

Och mina favoriter – halloween cupcakes. Figurerna är gjorda av marsipan och inspiration kommer från Bloggfamiljen. OBS! tungan kommer att vara rejält svart efter man har ätit spindlar – detta tyckte barnen var extra roligt. Philadelphiakräm (halva smör, halva philadelphiaost, socker, karamelfärg) och triple chocolate muffins. Här hittar du karamellfärger för marsipan och halloween dekorationer och baktillbehör.

Döskallespett

Döskallespett till halloween kalas

Halloween-kalas dekoration

Halloween dekoration- klementiner utklädda som pumpor

Halloween kalas dekoration

Halloween kalas dekorationHalloween kalas dekoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *