Praliner med malibutryffel - recept





Här kommer ett recept till fantastiskt goda praliner med malibutryffel och kokos doppade i vit choklad.

Ingredienser:

250 g vit choklad
4 msk malibu
0,5 dl grädde
2 dl kokos
vit choklad att doppa i

Värm grädden och smält i chokladen, häll i malibu och kokos. Låt stelna och rulla ut kulor. Låt de sedan stå i kylskåpet ett tag. Smält vit choklad i ett vattenbad och doppa kulorna. Var ganska snabb så att tryffeln inte hinner smälta. Lägg pralinerna på bakplåtspapper och gör de taggiga med hjälp av en gaffel innan chokladen hårdnat. Låt pralinerna stelna några minuter i kylskåpet. Häll resten av den smälta chokladen i en plastpåse, gör ett litet hål genom att klippa bort ett hörn och ringla chokladen över pralinerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *