Sidan hittades inte
Senaste

miniontarta-blogg

Här kan du läsa det senaste på min blogg.

Se senaste bakverk

Tårtor

Tårtor

En av höjdpunkterna på festen är givetvis tårtan! Den ska inte bara vara god utan även vacker. Här bakas det tårtor med kärlek och himla mycket tålamod.

Se käcka tårtor

E-butik

Nu kan du handla i min e-butik. Här hittar du många roliga grejer för ditt bakande och kalas.

Handla i e-butiken

Cupcakes

Cupcakes

Cupcakes är min absoluta favorit. Speciellt sådana som är täckta med marsipan eller sockerpasta. Som dekoration modellerar jag något från marsipan eller så gör jag blommor från flowerpaste.

Se käcka cupcakes

Praliner

Praliner

Praliner och tryffel passar utmärkt som en efterrätt eller som give-away present i en fin ask eller påse. Här finns det recept och foton av hur jag gör några av mina favorit praliner.

Se käcka praliner

Recept

Recept

Jag delar med mig mina egna recept eller hänvisar till recept jag har hittat på nätet. Här finns recept för muffins, tårtbotten, cupcake frostings, sockerpasta mm.

Se käcka recept

Barnkalas

Barnkalas

Här gillar vi barnkalas! Helst med olika tema - angry birds kalas och halloween kalas är favoriter. Angry birds tårtor och cupcakes är alltid högt uppskattade. Här kan du hitta mallar till röd och svart angry birds tårta.

Se käcka barnkalas

Kakor

Kakor

Kakor bakar jag mest kring jul. På själva julafton kan det vara så mycket som 15 olika sorter på fatet. I år kommer jag att fotografera och lägga ut recept till alla mina favorit julkakor.

Se käcka kakor

Övrigt

Övrigt

Sådant som inte hör hemma i någon annan kategori hamnar här. Bröd, cake pops tillsammans med nyheter eller meddelanden.

Se övrigt